Më Mungon ..!

I Miss You So Much

Hapi sytë  dhe shiko,
hapi sytë  dhe mendo,
hapi sytë  e beso ,
hapi sytë  e kupto
se zemra ime vetëm ty TË DO.. 

Dhe saher të  ndjehësh në  vetmi
mos i harro 2sytë  e mi,
kur t`i mbyllësh sytë  e tu
mos harro sa shumë  TË DU.. 

 Nëse e shikon një  yllë
 që  kryqëzon qiellin ,
është  loti i hënës që 
pikon për djellin.
Nëse më  she`h mua
me lotë  në  sy janë  lotët  
e mi që  pikojn për ty.
TE DUA AND I MISS U :’(:'(