Te Dua…

Mua më mjafton një buzëqeshje e jotja,
një shikim i yti,një fjal e jotja dhe e gjithë
bota do më duket e imja.Të Jetoj pa ty është
e tmerrshme,duket sikur po jeton në një botë
pa ajër , në një shkretirë ku ska asgjë.
Të ndjej edhe në embrionet e qelizave të mia. Dhe jam shumë e lumtur që jam në krahët e tu.
Ndihem sikur një lule me plotë arom, më dukët
jeta ime si natyra me plotë gjelbërim.
E di që ti je ai përson që më bënë të ndihem e
veqant,ti je ai që më bënë të lumtur,ai që më
bënë të fluturoj,ai që më bënë të ndihem si një
peincess.Te Falenderoj për çdo gjë që bënë për mua….Te Duuuuaaa

 

Nga: M.GJ